Liten logga Plus

CULMEN PLUS

CULMEN PLUS - BOENDE FÖR VUXNA I ALLA ÅLDRAR
VILLA CULMEN STRÄNGNÄS är bostadsrättsföreningar med mervärden utöver det vanliga. Stor vikt läggs på att gemensamt skapa förutsättningar för ett boende med service, gemenskap och trygghet - våra tre ledord. 

Bostadsrättsföreningarna VILLA CULMEN STRÄNGNÄS är medlemar i CULMEN PLUS, en ekonomisk förening, och därmed har du som bostadsrättsinnehavare tillgång till de tjänster och förmåner som föreningen erbjuder.

CULMEN PLUS förfogar över flera trevliga och anpassade lokaler, allt för att skapa möjligheter att förverkliga dina önskemål. ”Loungen” är träffpunkten för återkommande gemenskap i form av ”Tre-fika, ”Sportklubben” m.m. med dina grannar. Fredagens ”After Work” med öppen dörr till Strängnäs bästa restaurang ger en skön avslutning på veckan. TV med ett brett utbud av kanaler står till ditt förfogande. ”Vardagsrummet”, en stor och välkomnande festlokal för egna eller gemensamma fester, föredrag och fritidsaktiviteter som kortspel, qigong, matlagning m.m. ”Vinkällaren”, vår myslokal med ditt eget vinskåp där du kan koppla av med dina vänner över ett glas vin eller öl och även ha mindre fester, vinprovning, darttävlingar m.m. ”Verkstad” för den snickeriintresserade och även andra lokaler och förråd lämpliga för allehanda nypåkomna aktiviteter. ”Gästlägenhet” finns när dina gäster kommer på besök.

Vägg i vägg ligger också Thomas Arena med bad, gym., idrotthall, bowling och golfsimulator, samt teatersalong där det bjuds på revyer, teater, storbilds-TV. I Thomas Arena ligger även Familjedoktorerna, en trygghet om hälsan sviker.

På området huserar även vår ”Butler” en kombinerad vaktmästare, värd och servicekoordinator några dagar i veckan. Butlern har som huvuduppgift att sköta om våra egna lokaler, men när tiden så tillåter hjälper han dig med allehanda uppgifter, t.ex. tvätta ett fönster, sätta upp hyllor, flytta möbler eller gå ärenden på s.k. gratis ”Rest-Tid”. Om hans tid inte räcker till hjälper han dig att få dina hjälpbehov utförda men då till subventionerad kostnad med rutavdrag.

Välkommen till dit livs bästa boende! 
 

Vardagsrummet.                               Foto: Leif Riiser

Vinkällaren                                       Foto: Leif Riiser

Loungen:                                      Foto: Håkan A

Loungen                                          Foto: Håkan A

Gästlägenheten  (4 bilder)                              Foto: Leif Riiser