Liten logga Plus

CULMEN PLUS

CULMEN PLUS - BOENDE FÖR VUXNA I ALLA ÅLDRAR
VILLA CULMEN STRÄNGNÄS 1 och NORRSTACKEN är bostadsrättsföreningar med mervärden utöver det vanliga. Stor vikt läggs vid att gemensamt skapa förutsättningar för ett boende med service, gemenskap och trygghet - våra tre ledord. 

Bostadsrättsföreningarna är medlemar i CULMEN PLUS, en ekonomisk förening, och därmed har du som bostadsrättsinnehavare tillgång till de tjänster och förmåner som föreningen erbjuder.

CULMEN PLUS förfogar över flera trevliga och anpassade lokaler, allt för att skapa möjligheter att förverkliga dina önskemål. ”Loungen” är träffpunkten för återkommande gemenskap med dina grannar. Exempel är onsdagens tre-fika samt fredagens ”After Work” som ger en avslutning på veckan tillsammans med grannar. TV med ett brett utbud av kanaler står till ditt förfogande. ”Vardagsrummet”, en stor och välkomnande festlokal finns för egna eller gemensamma fester, föredrag och fritidsaktiviteter som kortspel, qigong och matlagning m.m.
I ”Vinkällaren”, vår myslokal, kan du koppla av med dina vänner över ett glas vin eller öl och även ha mindre fester, vinprovning, darttävlingar samt spela biljard. Hobbyrum finns för den snickeriintresserade och du har möjlihet att hyra förråd vid behov.. ”Gästlägenhet” finns att hyra när dina gäster kommer på besök.

Vägg i vägg ligger också Thomas Arena med bad, gym., idrotthall och bowling samt teatersalong där det bjuds på revyer, teater, och konserter. I Thomas Arena ligger även Unicare vårdcentral, en trygghet om hälsan sviker.

På området huserar även vår ”Butler” en kombinerad vaktmästare och servicekoordinator några dagar i veckan. Butlern har som huvuduppgift att sköta om våra egna lokaler, men när tiden så tillåter kan han på så kallad Resttid hjälpa dig med enklare uppgifter som du inte klarar själv. Om hans tid inte räcker till hjälper han dig att få dina hjälpbehov utförda men då till subventionerad kostnad med rutavdrag. 
Här kan du läsa mer om Villa Culmen

loungen

VARDAGSRUMMET med köksavdelning

Vinkällaren

Hobbyrum och förråd

Gästlägenheten.